Penulis tetap “Salam Traveller” magazine


954793_341807302615788_1810072752_n

Mulai June 2013 Zaidi Burok atau lebih dikenali sebagai Scuba jeff akan memulakan tugas sampingan sebagai penulis tetap kepada majalah Salam Traveller . sebanyak 3 muka surat penuh untuk ruangan menyelam, info resort dan keindahan lautan bermula dengan keindahan Pulau Mabul sebagai penulisan pertama akan disiarkan di keluaran June 2013. Semoga sudilah memberi sokongan kepada saya memperjuangkan dan memartabatkan aktiviti menyelam ini di Malaysia. Dengan sokongan semua saya mampu untuk terus menaikkan aktiviti ini dan dengan penggunaan bahasa Malaysia memudahkan kita memahami dengan lebih terperinci makna, maksud dan keindahan aktiviti meyelam tersebut. Terima Kasih kepada semua penyelam dan bakal penyelam.

Majalah Salam Traveller mendapat sokongan Kementerian Belia Dan Sukan di mana majalah ini diberi kuota kursus diving sebanyak 20 untuk diberikan kepada sesiapa sahaja secara percuma dan dibiayai sepenuhya oleh Kementerian Belia dan Sukan. Kita akan memberikan sedikit kuota kepada kelab-kelab diving yang terdapat di Malaysia untuk menghantar wakil mereka dari kursus ” Open water Course ” hinggalah ” Dive Master”. Semoga apa yang kami perjuangkan demi memartabatkan aktiviti menyelam ini mendapat sokongan daripada kenalan, rakan penyelam mahupun bakal penyelam. Pelbagai aktiviti akan disediakan dimasa hadapan. Malakoff telah menjemput saya scuba jeff sekali lagi untuk bersama bagi projek penanaman coral bersama mereka dan kali ini lokasi adalah di Pulau Tinggi Johor june 2013. Nantikan cerita KITA untuk KITA dari masa kehadapan. Sekali lagi saya ucapkan ribuan terima kasih kepada semua penyelam dan bakal penyelam.

” ..Drink diving, Eat Diving..Sleep Diving..”

– kepada semua kelab- kelab diving di Malaysia sila emailkan kepada saya tarikh dan lokasi serta info aktiviti menyelam kelab anda kepada saya dan berkemungkinan saya akan membuat liputan untuk disiarkan di dalam majalah Salam Traveller !

business card

Advertisements

One thought on “Penulis tetap “Salam Traveller” magazine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s